Wie zijn wij?

Hi, welkom op de website van PetitParfums. Leuk dat je hebt doorgeklikt om iets meer te weten te komen over ons!

PetitParfums bestaat uit een klein hecht team die één ding met elkaar gemeen hebben; we zijn echte geurliefhebbers! We geloven sterk in de kracht van geuren, ze brengen herinneringen emoties en verlangens tot leven en voegen iets magisch toe aan ons dagelijks leven.

Als parfumliefhebber is één parfum nooit genoeg, maar eindeloos volle flessen parfums kopen is ook een dure hobby. Dat moet beter en makkelijker kunnen toch? Wij dachten van wel, met deze gedachte begonnen wij onze reis dat uiteindelijk heeft geleid tot PetitParfums.

Onze reis begon in 2021, met een beperkt assortiment van parfums uit eigen persoonlijke collectie begonnen wij parfumsamples te maken. Ondertussen hebben wij ons assortiment flink uitgebreid naar een collectie waar ons parfum liefhebbend hart sneller van gaat kloppen!

Onlangs hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met volledige flessen parfum. Zo kunnen wij je jouw hele parfumreis bijstaan en adviseren!

We zijn ontzettend enthousiast over ons groeiende avontuur en kunnen niet wachten om nog meer mensen te helpen bij het vinden van hun perfecte geur!

Dus, ben jij op zoek naar die ene speciale geur die bij jou past? Wij staan voor je klaar om samen met jou de perfecte geur te vinden!

                                                                         Team PetitParfums