Parfum dupes van elke geur

Parfum dupes van elke geur

Wat zijn parfum dupes?

Parfum dupes zijn geurproducten die speciaal zijn ontwikkeld om te lijken op populaire en vaak dure designerparfums. Deze dupes bevatten voor het grootste gedeelde dezelfde geurnoten en ruiken bijna hetzelfde als de originele parfum, maar de prijs van een dupe is een stuk lager dan de originele parfum. Een parfum dupe is populair bij consumenten die op zoek zijn naar goedkopere alternatieven voor hun favoriete geuren of die willen experimenteren met verschillende geuren. Bij PetitParfums verkopen wij samples van originele parfummerken en van merken die zich richten op parfum dupes.

Het verhaal achter parfum dupes

Met parfum dupes geef je jezelf de mogelijkheid om genieten van lekkere geuren en tegelijkertijd geld te besparen. De kwaliteit van dupes doen vaak niet veel onder dan de originele parfum, terwijl die vaak wel een stuk duurder zijn. De makers van parfum dupes repliceren de geurnoten die gebruikt worden door de makers van de originele parfums. Het prijsverschil tussen een dupe en een originele geur heeft te maken met de keuze voor ingrediënten, marketing en de merknaam van grote parfumhuizen. Grote parfumhuizen investeren veel meer in reclame, verpakking en social media. De makers van parfum dupes investeren daarentegen vele malen minder in het uiterlijk van hun parfum en de marketing van het merk. Het prijsverschil tussen dupes en originele parfums is enorm, zo kan het prijsverschil makkelijk oplopen en Bij PetitParfums verkopen we zowel parfum dupes voor dames als voor heren.

Parfum dupes lijst

Bij PetitParfums verkopen wij zowel parfum dupes als originele parfums van bekende parfumhuizen. Er zijn merken die zich specifiek richten op het maken van parfum dupes. Hieronder hebben wij een kort lijstje gemaakt van een aantal dupes die wij verkopen op onze website:

Armaf Club de Nuit Untold – Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian

Alexandria Fragrances City of Angels – City of Stars Louis Vuitton

Amber Oud Rouge - Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian

Maison Alhambra Woody Oud – Oud Wood Tom Ford

Lattafa Khamrah – Angels’ Share By Kilian

Alexandria Fragrance Himalaya Mountains – Himalaya Creed

Maison Alhambra Kismet Angel – Angels’ Share By Kilian

 

Koop parfum dupes bij PetitParfums

Op zoek naar luxe geuren zonder het hoge prijskaartje? Ontdek onze uitgebreide collectie parfum dupes die jou de mogelijkheid bieden om te stralen met de geuren van wereldberoemde merken, zonder een hoge uitgave hoeven te doen! Geuren zoals Lattafa Khamrah, Maison Alhambra Woody Oud en Armaf Club de Nuit Untold zijn enorm geliefde dupes. Deze komen erg dicht bij de originele geur en zijn erg populair! Mocht je opzoek zijn naar een goedkoop alternatief voor een bepaalde parfum? Koop dan bij PetitParfums jouw parfum sample!

Comments
Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *
Recent posts
Scherm_afbeelding_2023-11-22_om_12
Meld je aan om deel uit te maken van onze geurgemeenschap! Ontvang exclusieve aanbiedingen, ontdek onze nieuwste parfums en kom in contact met andere geurliefhebbers. 

Volg ons op Instagram

Petitparfums
Veldzigt 3, 3454 PW, Utrecht
KVK: 93638515
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • SOFORT
  • Union Pay
  • Visa

Guarantee safe & secure checkout

Copyright © 2023 PetitParfums | All Rights Reserved