5 geuren voor de zomer

5 geuren voor de zomer

Naarmate de kalender dichter bij 20 juni komt, wordt het zomergevoel bijna tastbaar. De dagen zijn langer, de zon schijnt helderder en er hangt een gevoel van opwinding in de lucht. Nu de zomer voor de deur staat, is het tijd om niet alleen onze garderobes, maar ook onze geurcollecties op te frissen. Het juiste parfum kan de essentie van de zomer vastleggen, met geuren die ons doen denken aan zandstranden, bloeiende tuinen en een zonovergoten huid. Om je te helpen het beste uit dit bruisende seizoen te halen, hebben we vijf geweldige parfums uitgekozen die perfect zijn voor de zomer. Laten we eens kijken naar onze topaanbevelingen en jouw perfecte zomergeur vinden!


Blu Mare-Gardini di Toscana

Stel je de zonnestralen voor die op de golven dansen, het zachte ritme van de zee die je zintuigen kalmeert, en de verfrissende geur van een dennenbos aan het strand. Blu Mare vangt dit gevoel met tonen van citroen, cipres, zeebries en amber. Het is een geur die de kalme en verfrissende essentie van de Middellandse Zeekust uitdrukken. 


Arancia di Sicilia-Perris Monte Carlo


Deze geur brengt het echte mediterrane zomergevoel met tonen van Siciliaanse sinaasappel, vanille en muskus. Arancia di Sicilia combineert de warmte en zoetheid van rijpe sinaasappelen met een romige, geruststellende basis. De heldere citrusnoten zijn levendig en energiek, terwijl de vanille en muskus een zachte ondertoon toevoegen. Perfect voor degenen die dromen van zonnige citrusboomgaarden en lange, ontspannende dagen. Dit parfum neemt je elke keer dat je het draagt ​​mee naar een serene mediterrane vakantie.


Tel Aviv - Gallivant

Voor liefhebbers van citrus met een bloemige toets is Tel Aviv de perfecte match. Met tonen van bergamot, ylang-ylang, clementine en muskus is dit parfum een ​​verfrissende mix van frisse citrus en zachte bloemige tonen. De bergamot en clementine zorgen voor een pittige opening, terwijl de ylang-ylang een fijngevoelige toets toevoegt. Het is als een zomerbriesje in een fles en geeft de levendige en moderne sfeer van Tel Aviv weer, perfect om een ​​beetje zonneschijn aan je dag toe te voegen.


Sex-Sea - Lorenzo Pazzaglia

Met een naam die net zo leuk is als de geur, combineert Sex-Sea verschillende citrusvruchten, vijgen- en zeenoten. Dit parfum roept de zoute geur van de zee op een warme huid op en doet denken aan luie stranddagen. Het is een speelse en sensuele geur, perfect voor zwoele zomeravonden aan de oceaan. De frisse citrus en zoete vijg gaan prachtig samen met de aanhoudende zeetonen, waardoor een vleugje magie aan zee ontstaat voor je zomeravonturen.

Miami Tropical Confessions - City Rhythm

Miami Tropical Confessions legt het gevoel van ontspannen en tropisch leven aan de kust vast. Met tonen van kokosmelk, limoen, hibiscus en sandelhout brengt deze geur de tropische en levendige sfeer van Miami. De heldere en pittige limoen is verfrissend, terwijl een vleugje hibiscus en kokosmelk voor kalmte zorgen en de ontspannen sfeer van de stad vertegenwoordigen. Perfect voor wie houdt van de relaxte, zonnige levensstijl van Miami.


Omarm de zomerse sfeer met deze vijf geweldige parfums. Elk exemplaar is gemaakt om je zomerervaringen te verbeteren, waardoor elk moment een beetje specialer wordt. Vind jouw perfecte zomergeur en laat hem je meenemen naar je favoriete zonnige toevluchtsoord. Gebruik de code 10SUMMER voor 10% korting op deze geuren. Fijne zomer!



Comments
Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *
Recent posts
Scherm_afbeelding_2023-11-22_om_12
Meld je aan om deel uit te maken van onze geurgemeenschap! Ontvang exclusieve aanbiedingen, ontdek onze nieuwste parfums en kom in contact met andere geurliefhebbers. 

Volg ons op Instagram

Petitparfums
Veldzigt 3, 3454 PW, Utrecht
KVK: 93638515
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • SOFORT
  • Union Pay
  • Visa

Guarantee safe & secure checkout

Copyright © 2023 PetitParfums | All Rights Reserved